Cirkus Wentz

En födelsedags/hejdåvänner-fest tillsammans med världens bästa syster. Cirkustema. Wentz Events! 
Bästa kompizarna på jorden! Saknadsattacken nu.

                                       
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

holy moley, me-oh-my

Bianca visiterade ostlo i helgen, det resulterar liksom bara ibra saker: glädje för hon ären av de bättre människorna på planeten, finakristina&blankabianca-häng, alkoholförtäring och danz, loppande och golvfika. Dock har gårdagens kvällsäventyr gjort att jag mått så överjävligt svindåligt idag! Bra jobbat att jag faktiskt lyckades ta mig utanför ytterdörren. Har belönat mig själv med sänghäng med täcket över huvudet sen jag kom hem.
En spegelbordsbild och ett adiós! 
 
Ett PS: Johanna har kommit med flyttryggan också, familjen är komplett!!!

14 octopus 2012

Jag har haft en sån sjukt produktiv dag idag, en sån där man hinner med så mycket viktigt och känner sig duktig. SKOJA låg i sängen iklädd morgonrock hela jävla dagen och kollade på guilty pleasure-one tree hill från allra första början(åt både frukost och lunch i sängen), tills jag borstade tänderna och satte på mig en tshirt. Fast sen la jag mig där igen ända tills soluret slog sex, då tog jag faktiskt en dusch och satte på mig riktiga kläder. Vandrade några hundra meter upp på denna gata i blåsregnet för att besöka Kristina, bli matad med tigerkaka, te och bli glad. Värsta gos! Nu borde jag sova för jag har en nervösmåndag framför mig imorgon, men kan nog klämma ett till litet avsnitt mvh hon som blir så sinnes besatt av serier
*slumpmässig bild på pandabäbisar som jag vill ska bo hemma hos mig*
 

Livstecken

HEJ BLOGGIS! 
Har faktiskt flyttat nu, till fina hegdehaugsveien. Väntar mest, på att få jobbnapp, på Johanna, på att få en soffa och ett köksbord och på att kanske känna mig lite hemma här. Men annars har jag på en vecka typ:
Åkt med flyttryggan genom landet(tack igen bästa Frida och Emilia för ert agerande som chafförer). Hade myror i brallan lagom tills att vi kommit till Hallstahammar ungefär...
Varit snygg i bilen. Bildtext egentligen överflödig.
Matchat min tur-enhörning med nagellacket, OBS viktigt att göra sånt
Instagram:at från en värmländsk skog tillsammans med en trähäst och en träthea.
Sovit gott med Unior. Så jävla söta!!!11
Förlorade ägg till frukost
Varit extra klant-spillig, även för att vara mig. Förlorade ägget tillexempel, samt råkat hälla nagellack i sängen. Och hur många som helst mindre permanenta fläckar(mest på mig själv)
Ett annat nagellack på ögonlocket. WHAT UP liksom?
Spegelstund i hissen innan jobbjakt. 
Samt varit sjukt vilsna i en jävla förort/industriområde......
 
Nog med livstecken så, TJINGELING
 

RSS 2.0