Glädjeregnet

Ibland händer hur bra saker som helst. Flera i rad. Som att jag och Thea skrev våra namn på ett kontrakt tillhörandes finaste lägenheten på ingelbrecht knudssøns gate 11. Sen bestämmer sig självaste Sofia Wentz för att spendera våren här så nu får jag bo tillsammans med två av mina allra bästa personer, lyxen. Samtidigt så tinar vårsolen upp både Oslos gator och mitt hjärta. Igår hämtade vi dessutom upp den yngsta Wentz, allra käraste Wilma. Med sig hade hon en stor resväska som mamma och mormor proppat full med påskmat. Ibland är jag för lyckligt lottad. 
 
Kan inte säga varför bilden är uppochner, har inte tid att göra något åt saken nu för jag har en dag att fånga och en påsk att fira!
 
 

Marsslask

Tiden springer fortare än vad jag gör. Snart ikapp. Tillsammans med våren. Och när jag trodde att jag fått ett imunförsvar starkare än pippis pappa så blev jag jättesjuk. Men vad gör det när jag igår införskaffade
varsin biljett till lycka till mig och Kicki! Skönt att veta att man har det säkrat liksom. Något annat jag gjort den senaste tiden är att skaffat en kompis för livet. På armen. Gjord av bläck. Säg hej till Ulf-Thore! 
Tyvärr är det måndag imorgon och jag är som många gånger nämnt lätt allergisk mot måndagar och har lärt mig att bäst tacklas en måndag utsövd. Godkatt! 

RSS 2.0