Kräkgrannen

Godkväll loppor små. Idag kräktes min granne. Precis när jag hade störtdykt ner i soffan med en nyskalad apelsin och kaffe efter jobbet. Det är sånt man hör när man bor i lyhörda lägenheten på hegdehaugsveien! Sen kom Thea hem och berättade glatt att hon fått en flaska vin i julegave av sitt jobb samt att de ska åka till Barcelona i mars. Jag kontrade med att jag har blivit dödad samt fått hjärnan uppäten av en zombie på mitt jobb.......... Nåväl.
Annars då? Jo tack, har tillexempel byggt klart pepparkakspalatset tillsammans med Kickan. Det tog bara mer än en vecka, tusen svordomar och många roliga misslyckande(tips: gör ej ett så stort hus att vissa delar är större än ugnen samt förva inte delarna i ett fuktigt rum om du vill att det ska vara stabilt). MEN tillslut blev det värsta fint. Laman är kungen. Lagade även varsin julekuk, helfestligt om det inte vore för att jag gick två meter ut på gatan och tappade mitt exemplar..... Men den var ju go att äta (när jag tänker på det hur kan jag äta något jag tappat på gatan utan att tänka på att det är lite äckligt? HEHE) 
Men MER då? Jo, i skrivande stund är jag jävulskt pepptaggad på min juleresa. Har bara en liten minimal arbetsdag imorgon, sen tar jag som jullov. Ferie. Latledig. Spelar ingen roll vad det heter, kul ska det bli! Och om någon undrar vad 19-åriga Nellie som har flyttat hemifrån och sådant gjort ikväll kan jag lika gärna berätta att jag lekt tysk talkshow med min 19-åriga kompis Thezon. Hur då, kanske ni tänker? Ja men, jag var då programledaren som bröt på tyska. Thea var Soria Moria, min gäst som kom från Persienn(inte Persien, utan alltså en sån ful inbyggd gardinsak). Vi diskuterade frukt, hundmord och knark ganska länge. Vem som kollade? Mamma och Wilma, tacka äppel-gudarna för facetime liksom. Men nu; enough is enough. HA DE!
 

10122012

Sannolikheten att jag, precis som katten Gustaf är allergisk mot måndagar? MYCKET stor. Blev typ rädd för min egen spegelbild imorse, en torr och rödhårig version av professor Snape stirrade tillbaka på mig. Har bara jobbatätitstädatläst idag, ljuva livet liksom. Eller. Måste fan börja carpa diem lite mer! Borde typ skriva en lista på saker jag vill göra, borde skriva den akkurat NÅ. 
Saknar hundbästis hur som. 

Hemhelgen

Hade bästa hemvändarhelgen. Alltså verkligen bästa! Kände, och känner hur jag är lycklig i hjärtat och sorgligt nog var det så himla längesen det kändes så. Papi-pap hade födelsedagskalas och det var anledningen till att vi kom hem just då. Men jag hann med massa annat också och det bästa var ju att jag gjorde allt med min älskade vapendragare vid min sida. Låt oss se på lite bilder! 

Suddparty. Bra människor!
 
Kanske olagligt fina. Världens bästa lillasyster och hennes vän Josefin!
 
 
  
Wentz!
        
Pappa blev utklädd till punkare och fick karaokesjunga God save the queen. Han dissade kostymen sen och hade punkoutfiten resten av kvällen, gullot.
 
På lördagen efter ännu lite födelsedagsfirande tog jag och Fia bussen till Uppsala. Hennes min uttrycker bakisheten samt den extrema KYLAN.
Alltså, en kväll med Emelie, Bianca, mat och godis. Så froskeligt!
Skolfotografering i finsoffan. Två bilder bara för att jag inte kunde bestämma vilken som var sötast.
Såklart att det inte syns men DEN SIBIRISKA KYLAN ALLTSÅ! Jag är fan inte redo för så många minusgrader.
Fick säga hejdå till fina damerna på söndagen..
För att åka hem till Mormor som styrt upp adventsfika för släkten. Här är hon dock helt fast i quizkampen.
Morfar <3
Och finaste mamma! Resten av tiden hemma spenderades i Eskilstuna/Kvicksund. Lite tacosmiddag med en saknad Petra och sjukt efterlängtat häng med Mamma, Wilma och Fia. Vi är världens bästa familj och mitt hjärta är helt när vi är tillsammans. Sen åkte jag tillbaka till osten och blev så satans jävla råsjuk att jag legat däckad i sängen hela veckan(men börjar äntligen återvända till livet).
Kos&klem 
 
 

RSS 2.0